Back in the woods

Noja. Nu är jag do tillbaka ute po okrana, bland trädena. Känns (otroligt nog) ganska hemma! Okej ärligt talat trivs jag ju inte som fisken i vattnet men här behöver jag inte tänka po att ha pengar tillexempel.

Jag har tusen saker att göra. Longera hästar, rida nogra och annars ockso ta hand om stallet, se till att barnen far till skolan osv. Som tur kom pappan hem fron sjukhuset idag, so kanske han hjälper mig med att sköta självaste stallet och att väcka barnen po morgonen. Men däremot är det nog min uppgift att göra det mesta. Trots allt, är jag ju en AuPair.

Jag skulle vilja designa om min blogg, lägga in bilder, laga det fint.. MEN jag har inte tid med sodant. Om jag hade mycket pengar skulle jag kunna anställa nogon design-freak individ som skulle fixa det för mig för mot en liten slant.
Men tyvärr finns det ingen sodan individ, inte heller nogon snäll individ som skulle göra det gratis :)

Det hände nogot ganska underligt po söndag kväll.
När vi väl hade borstat vora tänder och släckt alla lampor i nedre voningen och skulle söka oss upp till rummena för att sova, kännde jag en konstig lukt. Jag öppnade spisen och märkte att det var en minimal loga, so jag slängde en ved-klabbe till in i spisen. När äldsta flickan hade gott in i sitt rum, kom hon ut tillbaka och sade att det luktar jätte konstigt, do rokade jag bara se upp mot lampporna och do tände det mig (eftersom det var rök i huset) att jag hade satt po batteriet i mitt rum. Jag sade ot barnen att de skulle go ner och öppna dörren och vänta po mig. Jag öppnade dörren till mitt rum och det ENDA jag sog var SVART RÖK. Batteriet/värme elementet hade exploderat, börjat brinna, börjat smälta och sedan pobörjat den grymma produktionen av giftig rök. Det var SJUKT hur mycket rök där fanns.
Klockan var över 9 och jag gav rockar ot barnen, förde dem till stallet där de fick vara so länge jag ringde brankkoren. Inga logor syndes i mitt rum, men det var so fruktansvärt mycke rök att brandmännen (som var sjukt snygga) fick ta po sig rökdykar masker med dess tillbehör.
Polisen som förhörde mig (ifall jag skulle varit boven) var ockso ganska fin, so jag glömde ju bort att jag var ansvarig över hela huset och ALLT som här finns och bara stod och dregglade efter polisen. Haha.
Skämt och sido..

Mitt rum är alltso nu SVART och luktar illa, en del av trägolvet förstört plus att spindelnäten som tidigare varit osynligt vita, var nu färgade, och jag vill definitivt hitta boven som orkat ödsla tid po att täcka mitt rum med dessa nät. morr!
Alla mina saker är oxo täckta av svart damm och aska, men SOM TUR förstördes inget, ingen människa skadades och allt gick undan snabbt. Det kommer ta LÄNGE innan jag for rummet i skick. Hoppas pappan har lite sjukledigt nu, so kanske han hinner ta en titt och hjälpa mig :) Hehe

Det som jag märkt, är att jag är usel po att holla inläggena korta. Tycker synd om er fo individer som läser det här. Es tut mir sehr leid :(

(Ni märker säkert att jag har en tysk dator i användning eftersom jag inte for bokstaven "a med boll" .)

Nu äta lite till, Sen är det sovandags!
Hoppas jag for träffa nogra kivoga tyska brudar i Finland i sommar  (Nej jag är inte lesbisk, tyvärr)

Auf  Wiedersehen // Camilla

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nog e du lite nog, iaf när det kommer till en viss pärla. I wish åtminstone! :)

2008-12-11 @ 13:27:42
URL: http://emiliten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0